Onze verpakkingen

“Ook wij zijn aantoonbaar milieubewust bezig!”

Wij zijn trots op het nieuwe assortiment van maaltijdline.nl. Het betreft een assortimentsrange als alternatief voor de huidige veel gebruikte CPET verpakking. Door de verbeterde productietechniek van dit materiaal kunnen wij gebruik maken van de meest duurzame maaltijdverpakking. Deze vernieuwde maaltijdverpakking wordt ook wel: “AirPET® verpakking” genoemd.

Door deze verbetering is het mogelijk om met de airPET® verpakking 30% minder materiaal te gebruiken in vergelijking met de veelgebruikte, goedkopere variant: “de CPET verpakking.”

 

“Mono-materiaal, goed recyclebaar. Magnetronbestendig, ovenbestendig (en wordt niet heet). Diepvries bestendig en een betere grip uit de vriezer …”

Een groot bonusvoordeel wat met deze airPET® verpakking meekomt, is dat deze verpakking niet warm wordt in de magnetron of in de oven (de inhoud natuurlijk wel). Dit komt doordat wij gekozen hebben voor een hogere isolatiewaarde.

Door meer te investeren in deze verpakkingen, hebben we ook gekozen voor een mooiere look. Waar de gebruikte items veelal zwart zijn, hebben wij gekozen voor een verpakking die stijlvol antraciet is.

De verpakking is gefoamd en hierdoor ontstaat er naast een andere look & feel ook meer grip. Wat natuurlijk fijn is, wanneer je jouw maaltijd uit de vriezer pakt. Waar we ook rekening mee hebben gehouden zijn de functionaliteiten van onze maaltijddeksels. Wanneer je meerdere maaltijden afneemt en je deze op elkaar wilt stapelen, zullen deze niet gelijk (kunnen) omvallen vanwege de gripranden op de deksels.

 

Heel veel plezier van deze maaltijdverpakking, geniet van dit gemak.